Dans dig ud af stofmisbrug

//Dans dig ud af stofmisbrug

Dans dig ud af stofmisbrug

Danseterapi blev udviklet i midten af ​​1900’erne af en amerikansk professionel danser, performer og koreograf. Integration af Danseterapi til hospitaler og Misbrugscenter viste lovende resultater til afhængighedsbehandling. Siden da er dans blevet integreret i en bred vifte af forskellige behandlinger, der tilbyder et kreativt alternativ til konventionelle terapier.

Fordele ved danseterapi i afhængighedsbehandling

Den underliggende årsag til mange afhængigheder er forankret i traumer. Som sådan skal traumet behandles for at komme over afhængighed. Danseterapi giver mulighed for at helbrede gennem alternative metoder. Ved at inkorporere dans og bevægelse ind i den traditionelle behandlingsproces, kan folk udvikle deres selvbevidsthed, opnå en større følelse af ro og genopbygge deres selvtillid og dermed øge sandsynligheden for at komme over afhængigheden. Ved at kombinere en lang række behandlingsmuligheder, såsom traditionelle psykoterapier samt dans, tilbydes enkeltpersoner mange muligheder for at udforske deres tanker og følelser og tage fat på de bagvedliggende årsager til deres stofmisbrug. Det er en meget anvendt form for terapi på et Misbrugscenter.

Hvordan bruges dans i et Misbrugscenter til at understøtte afhængighedsbehandlingen?

I en intim Misbrugscenter oplevelse med en patientfokuseret tilgang er der rig mulighed for at indarbejde individuelle behandlinger for hver enkelt patient. Da alle er forskellige, skal man på et misbrugscenter, der tilbyder patienter, skræddersyede behandlingsplaner med det formål at give dem mulighed for at overvinde deres afhængighed.

Danseterapi er et glimrende supplement til de traditionelle behandlinger, og det tilbydes på et Misbrugscenter i nærheden af dig. Et misbrugscenter bør stræbe efter at give patienterne terapeutisk fysisk aktivitet gennem aktiviteter, og her passer Danseterapi godt ind i dette aspekt af behandlingen. Ved at opbygge tillid og udvikle unikke kommunikationsevner, giver denne form for terapi patienterne i et misbrugscenter mulighed for at blande livskvalifikationer og psykoterapi til en integreret tilgang til et nyt liv uden stoffer og afhængighed.

Hvis du eller en du holder af lider af afhængighed, så besøg et lokalt Misbrugscenter og hør om mulighederne for danseterapi.

 

By | 2018-09-16T16:28:52+00:00 september 16th, 2018|Misbrugscenter|Kommentarer lukket til Dans dig ud af stofmisbrug

About the Author: