Du kan lave dine egne kortlege med tarotkort

//Du kan lave dine egne kortlege med tarotkort

Du kan lave dine egne kortlege med tarotkort

Som regel lægger man tarotkort med et specifikt formål, hvor man skal forsøge at lære den åndelige verden bedre at kende eller forudsige ens skæbne.

Nogle gange har man folk til at lægge de kort for en, men andre gange kan man lære at lægge dem selv.

For man kan sagtens anskaffe sig den slags kort selv, så man ikke skal finde frem til nogle, der har forstand på at lægge dem for en og ejer disse kort – for det kan man jo selv blive.

Nu skal man som bekendt ikke spøge med det åndelige, men nu er det jo så blevet dine kort, og så kan du jo gøre med dem, som du har lyst.

Du kan indramme dem, samle på forskellige udgaver eller bare tage dem frem for at blive inspireret – eller du kan danne dit eget nye kortspil med dem!

En helt ny leg med kort med tarotkort!

Sådan har man jo gjort med almindelige spillekort gennem utallige og atter utallige af år, hvor man har fundet på nye kortspil, om de har være svære, lette; handlede om liv eller død eller bare mange penge.

Der findes rigtig mange tarotkort, og de er flotte og fantasifulde at se på, så det kan måske give en idéer til, hvad man kunne lave af kortspil ud fra tarotkort andet end, hvad de egentlig er skabt til.

Der er jo mange muligheder med kortene både ud fra motiverne, men også hvad disse motiver skal repræsentere.

Det kommer nok til at tage lidt tid, før den sidder i skabet med at have lavet et specielt kortspil ud fra disse kort, men øvelse gør som bekendt mester – ligesom at blive god til dit nye spil.

Måske skal du lave spillet sammen med en anden person, så I er minimum to om at idéudveksle.

By | 2021-06-09T07:10:54+00:00 juni 9th, 2021|tarotkort|Kommentarer lukket til Du kan lave dine egne kortlege med tarotkort

About the Author: