Er et fyrretræsgulv bedre end andre gulve?

//Er et fyrretræsgulv bedre end andre gulve?

Er et fyrretræsgulv bedre end andre gulve?

Vi kan lige så godt komme til sagen og sige, at et fyrretræsgulv som sådan ikke er bedre eller værre end andre gulve, men det handler meget om, hvor meget tålmodighed man har med at skulle holde et gulv af træ ved lige, og her skal man så vide, at der er tale om fyrretræ og ikke en anden træsort, som skal behandles derefter fx.

For det kræver lidt mere at sørge for, at et træ af gulv kan holde sig pænt og flot i mange år, og hvis man ikke selv magter det, så kan man selvfølgelig betale sig fra det, men det løber sig jo alt sammen også op i udgifter på den front.

Dog er der også altid lidt løbende vedligeholdelse på et fyrretræsgulv, som man selv skal sørge for at være på vagt med, men sådan er det jo også med så mange andre gulve.

Men man kan sige, at hvis man for eksempel tager et betongulv, så kan det passe sig selv lidt bedre og kræver ikke samme vedligeholdelse, som det gør med et gulv af træ.

Så er det så måske ikke sikkert, at man kan få et gulv af fyrretræ der, hvor man gerne vil have det, og omvendt kan man måske ikke anvende et gulv af beton der, hvor man gerne vil have lagt et gulv.

Dog kan man blive enige om, at et gulv af træ og specielt fyrretræ er meget æstetisk flot at se på, hvorfor man så også skal gøre sig selv den tjeneste at holde det pænt at kigge på, selvom tidens tand vil slide lidt på det, men det kan man betragte som patina.

Man skal så selvfølgelig også sørge for at parre gulvet med en indretning i rummet, der egner sig til gulvet, så det ikke ser helt forkert ud i sammensætningen.

Kig nærmere her efter et gulv af fyrretræ: https://www.byggecenter.dk/ 

By | 2020-08-19T19:51:29+00:00 august 19th, 2020|fyrretræsgulv|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment