Feminine og smukke covers til Huawei

//Feminine og smukke covers til Huawei

Feminine og smukke covers til Huawei

Flere af jer har spurgt, hvor jeg køber mine covers til telefonen henne, så i bedste bloggerstil har jeg tænkt mig at lave et indlæg om netop det. Måske giver det anledning til at købe et cover eller to mere?

Ja… jeg kan lige så godt indrømme det med det samme; indlægget her gav faktisk anledning til at købe et par covers mere! Jeg tænkte, at jeg ville viser jer den shop, jeg som regel handler covers hos og udvælge et par af mine favoritter nu og her til inspiration – men så blev jeg så fanget af det, at jeg endte med at købe dem.

Og hvad pokker… De koster jo heldigvis ikke så meget.

Til jer der ikke ved det, så er det en Huawei P20, jeg har, men på shoppen kan du købe covers til stort set alle telefoner.

Nyt cover til Huawei P20 – smukke og fine

Som sagt faldt jeg pladask for to covers, da jeg lavede research til indlægget her, og det er de to, jeg vil vise jer i dag. De er købt på lux-case, hvor jeg næsten altid køber covers, fordi der er så mange at vælge mellem.

Det første jeg bare måtte eje, var det bløde cover “Panda Climbing on Bamboo” – det stikker lidt af i forhold til min normale stil, men den var bare så sød. Tænker den passer godt til en cafétur med pigerne.

Den anden jeg købte, hedder bare “Roses,” og som navnet antyder, er det et cover med et smukt print af roser. Jeg synes, det er elegant og virkelig fint, og jeg forestiller mig at bruge det en dag, hvor jeg skal i byen i en sort kjole – lige til at give det mørke look et lille pift. 

Har I nogle favoritter, når det kommer til covers, og går I lige så meget om I at vælge, som jeg gør?

By | 2018-08-30T10:59:58+00:00 august 30th, 2018|Huawei P20 Cover|Kommentarer lukket til Feminine og smukke covers til Huawei

About the Author: