Find din nye brugte Tesla på online bilportal

//Find din nye brugte Tesla på online bilportal

Find din nye brugte Tesla på online bilportal

advertorial

Den populære Tesla er indiskutabelt kongen af elbilerne. Andre elbil modeller blegner i sammenligning med den elegante og raffinerede Tesla når den i al sin magt og vælde triller ned gennem gaden og tiltrækker sig nysgerrige og beundrende blikke. Og dette med god grund.

Alt på en Tesla er top of the line, lige fra den praktisk taget lydløse motor med den kraftige acceleration og det super holdbare batteri til design og interiør i den rummelige kabine og selvfølgelig det strømlinede ydre som oser af stil og klasse. Og det er så også det eneste en Tesla oser af.

Få råd til en Tesla – køb den brugt

De fleste bil ejere i Danmark drømmer om at kunne skifte den benzinslugende skrammelkasse ud med en luksuriøs Tesla. Det er dog de færreste som har en pengepungen dertil. Tesla biler hører nemlig til i bilernes luksus klasse – og de koster derefter.

I Danmark er prisen på en ny Tesla samtidig pustet kunstigt op idet den fabriksnye bil pålægges skyhøje afgifter i forbindelse med salg. Det betyder at nyprisen på en Tesla når et niveau hvor man ikke realistisk vil kunne finansiere anskaffelsen uden at optage et bil lån. Og da bilens værdi falder drastisk i løbet af de første tre til fem år vil det dårligt kunne betale sig at købe en fabriksny Tesla.

I stedet kan du vælge at købe din nye Tesla brugt. På den måde kan du drage fordel af det før nævnte værditab, og dermed få rigtig meget bil for dine penge. Og en Tesla med tre til fem år på bagen har stadig mange gode år tilbage under kølerhjelmen.

Find din brugte Tesla online

Hos Biltorvet kan du finde et stort udvalg af brugte Tesla biler til salg. Klik ind og se dem alle på https://www.biltorvet.dk/bil/tesla/model-s 

By | 2021-10-05T19:04:20+00:00 oktober 5th, 2021|tesla|Kommentarer lukket til Find din nye brugte Tesla på online bilportal

About the Author: