Frisk badekarret op med maling af badekar

//Frisk badekarret op med maling af badekar

Frisk badekarret op med maling af badekar

Kender du det, at man efter en lang og hård arbejdsdag er øm og stiv helt ind i knoglerne – og man egentlig bare godt gad at slippe af med spændinger og stress inden sengetid? Dette kan du nemt opnå, hvis din bolig er i besiddelse af et badekar. Et badekar i eget badeværelse er den bedste måde, hvorpå du kan opnå wellness følelsen, som ellers er forbeholdt besøg på spa afdelinger og i kurbade.

Med et lækkert, varmt karbad tilsat duftende og blødgørende salte og olier, til akkompagnement af blid musik og dæmpet belysning – eventuelt fra stearin lys – kan du skabe din helt egen hjemmespa. Du bestemmer selv længden på dit ophold – og bagefter kan du gå direkte i seng og sove dejligt!

Et velgørende karbad forudsætter et lækkert badekar

Men hvis dit badekar fremstår snusket og grimet på grund af en slidt emalje, er det så som så med wellness oplevelsen. En slidt emalje, i hvilken kalk, okker og diverse rester af sæbe aflejrer sig, er næppe befordrende for følelsen af luksus. Og dette er måske medvirkende til, at du af og til overvejer at skille dig af med det gamle badekar.

Du behøver dog ikke nødvendigvis skrotte dit badekar, blot på grund af en slidt emalje. Med en simpel maling af badekar kan dit gamle badekar nemlig komme til at stå som nyt – og det til en brøkdel af den pris, det ville koste at skifte badekarret ud. Alt hvad det kræver, er, at du tager kontakt til en dygtig håndværker – en såkaldt badekarsmaler – som kan forestå maling af badekar. Selve processen med oprensning, slibning og maling af badekar tager ikke mere end et par timer. Og efter et døgn er emaljen hærdet tilstrækkeligt maget op til at du kan tage dit nye, gamle badekar i brug igen.

Få et tilbud på maling af badekar på badekarsmaler.dk

By | 2019-05-01T12:21:50+00:00 maj 1st, 2019|Maling af badekar|Kommentarer lukket til Frisk badekarret op med maling af badekar

About the Author: