Gulvvarmemåtter kan gøre din hverdag SÅ meget mere behaglig!

//Gulvvarmemåtter kan gøre din hverdag SÅ meget mere behaglig!

Gulvvarmemåtter kan gøre din hverdag SÅ meget mere behaglig!

Kender du det med, at du træder ud på badeværelset en kold vintermorgen, og så opdager du, at du har glemt at lukke vinduet fra dagen før, da du tog et bad, og nu er du kun et mulehår fra, at der også lå en snedrive inde på dit badeværelsesgulv.

Pointen er: der er RET så koldt ude på dit badeværelse.

Men dit morgentoilette kan jo ikke undværes, om det så er det mest nødvendige her en weekenddag, eller du er på vej på arbejde og skal se præsentabel derudefter.

Du har faktisk længe overhovedet, at løsningen måske skulle være, at du fik lagt noget gulvvarme, men der har aldrig lige været luft i økonomien til det, du kan ikke tage dig sammen til at bestille at få det lagt, for du vil heller ikke undvære at kunne benytte badeværelset; og måske vil du komme til at fortryde valget af permanent gulvvarme.

Frygt er, der findes heldigvis en billigere og nemmere løsning: Gulvvarmemåtter.

Her har vi at gøre med, hvad der sådan set er beskrevet i ordet selv: Det er nogle måtter, man lægger på gulvet, som der er varme i.

Man skal selvfølgelig enten tilslutte disse måtter til en energikilde, så man kan tænde for varmen, eller man skal tænde på en knap, hvor der så bliver brugt batterier i måtterne, der enten er engangstyper eller genopladelige.

Du skal heller ikke være bange for, at de bruger for mange penge på en eventuel el-regning, for de moderne af slagsen er gjort bevendte for miljøet, hvilket også er med til at betyde, at de ikke koster mange penge at have derhjemme.

Angående derhjemme er der jo ingen grund til udelukkende at bruge dem her: Brug måtterne i sommerhuset, i campingvognen, eller hvor der ellers lige er behov for at få varme under fødderne.

Køb nogle her: https://handyheat.dk/indendors-produkter/gulvvarmematter/ 

By | 2020-07-21T09:23:25+00:00 juli 21st, 2020|gulvvarmemåtter|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment