Hay lamper – dansk møbelkunst der lyser op

//Hay lamper – dansk møbelkunst der lyser op

Hay lamper – dansk møbelkunst der lyser op

Vælg den rigtige belysning

Den rigtige belysning er helt afgørende for, at dit hjem fungerer optimalt. Derfor er det uhyre vigtigt, at du vælger de rette lamper til at sikre belysningen, der hvor du opholder dig mest. Især om vinteren hvor solen går hurtigt ned, er det ret afgørende, at du får de rette lamper til at lyse op i din bolig. Med Hay lamper får du et produkt, hvor god belysning, nytænkning, gennemført design og høj kvalitet går op i en højere enhed. Derfor er vi hos Designdelicatessen utrolig glade for at kunne præsentere vores kunder for et stort udvalg af netop Hay lamper.

Nytænkende dansk møbeldesign

Hay design blev startet i 2002 af den danske møbel- og interiørdesigner Rolf Hay. Ideen har været at udvikle et spændende og nytænkende brand inden for dansk møbeldesign. Og succesen må siges at være lykkedes, da Hay i dag leverer møbler til det meste af verden for en lille milliard om året. Hay har siden starten haft stor succes med at levere ikoniske stole, borde, sofaer og ikke mindst lamper til danskernes hjem. Netop Hay lamper sælger Designdelicatessen et stort udvalg af. I vores store sortiment sælger vi blandt andet de smukke 30degree pendler, der er designet af Johan van Hengel, bordlampen Turn On, der giver et blødt og diffust lys, samt den praktiske Noc Clip Light aluminiumslampe, der er udstyret med en smart klemme, så den kan sidde næsten hvor som helst.

Førende i salg af møbelkunst

Hos Designdelicatessen ApS har vi et ønske om at dele vores begejstring for interiørdesign. Derfor åbnede vi i 2005 en webshop, der i dag er blevet førende i at sælge fantastisk møbelkunst. Vores vision har fra starten været at sælge lækre kvalitetsprodukter, der virkelig gør en forskel i dit hjem. Til dette sortiment hører selvfølgelig også produkter fra Hay. Vi er derfor også fuldt ud tilfredse med at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af de lækre Hay lamper, der forener belysning og design på en utrolig elegant måde.

By | 2018-12-10T23:58:56+00:00 december 10th, 2018|hay|Kommentarer lukket til Hay lamper – dansk møbelkunst der lyser op

About the Author: