Hvilken subwoofer skal du vælge?

//Hvilken subwoofer skal du vælge?

Hvilken subwoofer skal du vælge?

Måske ved du som bekendt godt, at en subwoofer ikke er en nødvendig bestanddel af ens anlæg, når man sammensætter sådan et, hvor det er mere vigtigt med en afspiller, højttalere og kabler.

Men de sande lydelskere af os ved jo godt, at der ikke er noget som at kunne opleve en god basbund fra både CD’er, LP’er, kasettebånd, streamningtjenester – som nu om dage kan sammenkobles med TV’et til afspilning, så man ikke nødvendigvis behøver et separat anlæg til lyd og film – og filmsporet fra en god filmoplevelse.

Til den slags kræves der en god subwoofer, der som bekendt er den enhed i en samlet lydløsning, der forstærker bassen, så den både kan høres mere intenst og, hvis subwooferen er af en god standard, ligefrem kan mærkes i kroppen.

Selvfølgelig skal man i forvejen være påpasselig med, at man ikke skruer for højt op med lyden, og en subwoofer kan også ramme svage sjæle og ældre hårdere i den fysiske krop, end mere yngre mennesker måske kan holde til.

Derfor skal alt afspilles med måde.

Men hvordan vælger du så den rette subwoofer til dit anlæg?

Teknikken på området med HiFi-løsninger udvikler sig konstant, og både meget indspillet musik og især i nyere tid filmmusik har man et separat spor til bassen, hvorfor det kan svare sig at have en subwoofer, der yder lyden god kvalitet og kan afspille dette baspor i bedre korrelation med resten af lydene.

Vi skal ikke til at nørde med, hvad der skal være af elektronik i en god subwoofer, det ved et firma som HiFi-Freaks.dk alt om og kan vejlede dig til den rette subwoofer-oplevelse.

Men hvis du ser på selvsamme HiFi-Freaks’ udvalg af subwoofere, vil du kunne se, at de har alt fra de mere diskrete små til de bombastiske store, og så er der de mere anonyme i udseendet til dem, der ikke lægger skjul på deres formål.

Det er nemlig også et spørgsmål, hvilken subwoofer der passer ind i indretningen.

By | 2018-11-15T14:22:46+00:00 november 15th, 2018|subwoofer|Kommentarer lukket til Hvilken subwoofer skal du vælge?

About the Author: