Lad den bedste bedemand i Randers forestå bisættelsen

//Lad den bedste bedemand i Randers forestå bisættelsen

Lad den bedste bedemand i Randers forestå bisættelsen

advertorial

Står du for at skulle arrangere begravelse eller bisættelse af et familiemedlem, en nær ven, eller en kæreste eller ægtefælle? Så bør du som noget af det første tage kontakt til en lokal bedemand.

Hvad hjælper bedemanden med?

Blandt bedemandens fremmeste opgaver er at sørge for transport og forsvarlig opbevaring af den afdøde fra selve dødsfaldet indtræder og indtil en begravelse eller bisættelse skal afvikles. Bedemanden er derfor den person du som det første bør kontakte når et menneske går bort.

Det er selvfølgelig lægen som udfærdiger og underskriver dødsattesten. Men det er bedemanden som forestå kisteilæggelse, og sørger for at den afdøde iklædes ligklæder hvis dette ønskes.

Det er også kun en bedemand som har lov til at transportere den afdøde mellem hjem eller sygehus og så kapel, kirke og krematorium. Bedemanden sørger desuden for at tjekke den afdøde i tiden mellem dødsfald og bisættelse, og træffer de rette foranstaltninger desangående.

Fordelen ved at vælge en bedemand, som residerer i det område hvor den afdøde havde sin sidste bolig, er at bedemanden typisk vil have et godt lokal kendskab. Dette gør det nemmere for bedemanden at varetage kontakten til præsten og kirkekontoret i det sogn fra hvilket begravelsen eller bisættelsen skal foregå, og lave aftaler med de pågældende instanser. Og samtidig kan bedemanden hjælpe med at arrangere gravøl, reception eller frokost efter ceremonien på et gæstgiveri, en kro, et forsamlingshus eller en restaurant i området.

Vælg den rette bedemand i Randers

Hvis din kære afdødes begravelse eller bisættelse skal foregå fra en kirke i et sogn nær Randers bør du således vælge en bedemand som har til huse i byen. Her finder du Begravelsesforretningen Per Wraa – en af de mere velrenommerede bedemænd i Randers og omegn. Du kan læse mere om Begravelsesforretningen Per Wraa på hjemmesiden per-wraa.dk

By | 2021-11-06T13:53:40+00:00 november 6th, 2021|bedemand randers|Kommentarer lukket til Lad den bedste bedemand i Randers forestå bisættelsen

About the Author: