Renovering af det gamle badeværelse

//Renovering af det gamle badeværelse

Renovering af det gamle badeværelse

advertorial

Badeværelset kan være et af de mest problematiske områder i et gammelt hus – især hvis du ønsker at renovere det i stedet for at bygge nyt. Gamle badeværelser skal ofte udhules og genopbygges fra bunden, fordi der ikke er nogen måde at komme uden om nogle meget specifikke udfordringer på. Hvis dit budget ikke giver mulighed for en fuld renovering, skal du dog ikke fortvivle! Der er masser af måder at give dit forældede badeværelse et ansigtsløft gennem kreative løsninger, så læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Du kan male dit badekar

Hvis du er en af de heldige, der har købt et ældre hus med et badekar, og du ikke har budget til at rive det ned, så kan du i stedet give det en kærlig hånd. Du tænker måske ‘kan man male et badekar‘ og svaret er ja! Du kan sagtens male et badekar og det kan gøre en kæmpe forskel for dit badeværelse. Generelt er maling en genial løsning, hvis du renoverer på budget. Alting bliver bare lidt pænere, når det får en god omgang maling. Du kan vælge, at alt skal være hvidt og lyst eller du kan være modig og vælge en farve, som skal være gennemgående på det nyrenoverede badeværelse.

Indretning betyder alt

Du behøver ikke at have en formue, for at ende med et godt resultat. Som skrevet ovenover kan maling gøre meget og det samme kan indretning. Du kan endda vælge at gå i en genbrugsbutik og købe nogle flere møbler til dit badeværelse. Du kan evt. købe et tæppe eller en måtte til gulvet, en lille skammel og nogle smukke malerier. Det er også altid en god idé at købe planter. De er både smukke at se på og de skaber et godt indeklima. Der er et væld af muligheder og der er ingen tvivl om, at du nok skal få et smukt badeværelse, selvom det er på budget.

By | 2021-11-19T04:54:27+00:00 november 19th, 2021|Kan man male et badekar|Kommentarer lukket til Renovering af det gamle badeværelse

About the Author: