Skal du have bragt en pakke?

//Skal du have bragt en pakke?

Skal du have bragt en pakke?

Har du prøvet at modtage pakker fra et andet kontinent?

Altså det er næsten usædvanligt, hvis du ikke bare en enkelt gang har modtaget en pakke, som blev leveret fra et andet kontinent.

Det er nemlig blevet helt almindeligt at bestille alverdens ting fra webshops på nettet, og ofte så finder du det største udvalg i eksempelvis Asien eller USA. Og når priserne som regel også er fornuftige, så ender det med, at vi slår til, og får pakken leveret over nogle tusinde kilometer.

Men det er ikke kun små bestillinger, som kan fragtes på tværs af kontinenter. Der kan sagtens være tale om kæmpe forsendelser på flere hundrede kilo. Og hvordan klarer man så lige det?

Svaret er “Bring”

Heldigvis findes der firmaer som er specialiserede i alle former for forsendelser. Eksempelvis det nordiske transportfirma Bring, som faktisk tilhører Posten Norge Group.

Bring leverer via bil, motorcykel, eller sågar cykel (det ser man efterhånden sjældent, men det er godt for miljøet). Hvis der skal leveres over længere afstande i Europa eller resten af verden, så kan transporten ske med fly.  

Et kæmpe plus ved firmaet Bring er, at de har fokus på klimaet. Som transportfirma over hele verden har de naturligvis behov for at have nogle transportmidler i gang. Og det kan jo forurene. Men de har taget sagen i egen hånd, og har sat sig det fornemme mål, at de fra 2025 kun vil benytte vedvarende energi. Det er yderst priværdigt.

Du kan benytte Bring uanset om du er privatperson eller firma. Du får samme gode service under alle omstændigheder. 

Skulle du have særligt værdifulde genstande, som skal sendes, så tilbyder Bring også en mulighed for at tegne en forsikring. Så er du sikker på en kompensation, hvis der helt uventet skulle ske en skade under transporten.

Benyt Bring –  det er sikkert og godt.

 

 

By | 2018-11-01T23:16:17+00:00 november 1st, 2018|BRING|Kommentarer lukket til Skal du have bragt en pakke?

About the Author: