Slip for skæve tænder med Invisalign

//Slip for skæve tænder med Invisalign

Slip for skæve tænder med Invisalign

Mange mennesker oplever som de bliver ældre, at det før så smukke og regelmæssige smil bliver skævt – altså på den ikke så charmerende måde.

Når tænderne med alderen vokser sig vinde og skæve, måske forde den bløde del af ganen snævrer ind, vil de begynde at skubbe til hinanden. Der kan også ske det at man får en dårlig bid funktion, med kæbespændinger og smerter til følge. Og under alle omstændigheder vil skæve tænder udgøre en kosmetisk gene.

Få sat bisserne på plads med Invisalign

Den gode nyhed er at der er hjælp at hente på dette punkt. Du kan nemlig sagtens få rettet dine tænder selv om du ikke længere er teenager. Faktisk er det nemmere og mere behageligt at få rettet tænder her i 2021 end det var da du var teenager. Du kan nemlig med stor fordel få foretaget en tandretning ved hjælp af de smarte Invisalign skinner.

Når du får rettet tænder med Invisalign er der ingen andre end du selv som kan se at du er i gang med et tandretning forløb. Venner, familie, kolleger og kunder vil ganske enkelt ikke kunne se Invisalign tandbøjlerne som er transparente og sidder helt tæt til dine tænder, og derfor er så godt som usynlige. Dette er måske den største fordel forbundet med en tandretning med Invisalign.

En anden stor fordel er at du kan tage dine Invisalign skinner ud i forbindelse med måltider eller tandbørstning. Det betyder at du får meget bedre mulighed for at opretholde en sund mund hygiejne. En Invisalign bøjle samler ikke madrester på samme måde som de irriterende ”togskinner” som du måske kender fra din barndom og ungdom. Og så er Invisalign skinner utroligt meget mere behagelige at være iført.

Du kan altid få et godt tilbud på Invisalign tandretning hos You Smile I Smile – læs mere på yousmileismile.dk.

By | 2021-04-28T04:36:23+00:00 april 28th, 2021|invisalign|Kommentarer lukket til Slip for skæve tænder med Invisalign

About the Author: