Som vicevært skal man også huske at give en afvisning

//Som vicevært skal man også huske at give en afvisning

Som vicevært skal man også huske at give en afvisning

En vicevært er ofte tæt knyttet til ens arbejde, og beboerne i ejendommen eller ejendommene kan have en opfattelse af, at sådan en vicevært er ens oppasser, der altid står parat til at servicere ens mindste behov med boligen, når man nu betaler for at bo der.

Problemet er jo bare, at man ofte blot er en vicevært til mange beboere, så der er konstant altid noget at tage sig til, som man ikke lige havde planlagt på dagen, og det skal man tage sig af samt alle de daglige gøremål og måske en masse papirarbejde derudover.

Det er da klart, at man som vicevært kan tilkalde hjælp, når der er problemer hos beboerne, men man er trods alt mellemleddet og den, der er tættest på beboerne og ved, hvordan man skal agere med boligerne.

Det kan stille en masse krav til en som vicevært, og det fordrer også, at man kan tage vare på sig selv og sige “nej” nogle gange.

Det er også som vicevært at give en afvisning

Der er selvfølgelig forskel på, om der er sprunget et vandrør i en bolig, og hvis der er en underlig lyd bag væggen hos en anden beboer, da noget simpelthen fordrer, at man skal reagere med det samme, mens andet kan vente.

Som god vicevært skal man heller ikke negligere beboernes behov, men man er trods alt kun et menneske, og hvis man altid hopper og springer for alle beboerne, så driver folk til sidst rovdrift på en, fordi man vænner sig til, at sådan er man som vicevært.

Derfor er det nødvendigt at kunne prioritere og fordele opgaverne mellem sig selv og eventuelt andre og forklare fru Jensen, at hendes problem ikke kræver en løsning lige nu, og hun altså må vente – også selvom hun tror, hun er verdens navle.

Det med at være vicevært er der mere om her: https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/ 

By | 2020-10-21T09:48:04+00:00 oktober 21st, 2020|vicevært|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment