Tag et online lån til istandsættelse af dit badeværelse

//Tag et online lån til istandsættelse af dit badeværelse

Tag et online lån til istandsættelse af dit badeværelse

Badeværelset er ofte et af de dyreste rum at istandsætte, og det kan være nødvendigt at låne frem for at vente til man har sparet penge nok op.

Her er der flere muligheder. Du kan gå ned og ansøge i din traditionelle bank eller også kan du undersøge mulighederne for et online lån. Du kan f.eks ansøge om et lån fra Ikano bank til istandsættelse af dit badeværelse. 

Fordelen ved at låne direkte hos en online bank, er at du også kan låne til at hyre håndværkere, hvilke kan være nødvendigt når det er et badeværelse. Du må ikke selv lave VVS arbejdet og gør du det og sker der en vandskade, dækker din forsikring ikke.

Lån til mindre istandsættelse

I nogle tilfælde er det kun nødvendigt med en mindre istandsættelse og her kan du overveje om et lån i butikken er en god ide. Fordelen ved at låne direkte i butikken er, at de ofte i samarbejde med en online bank tilbyder rente og gebyrfrie lån.

Det du skal være opmærksom på er at du får betalt dine afdrag til tiden. Hvis du glemmer eller hvis du ikke kan betale vil der blive lagt et relativt højt gebyr. Det er her banken tjener sine penge, da der er flere der ikke får betalt til tiden og dermed gør det til en god forretning at tilbyde rente og gebyrfrie lån.

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, er det vigtigt at du sikre dig at du har luft i dit budget til at tage et lån. Start dermed med at få et overblik over dine indtægter og udgifter. Det kan også være at det kan være en fordel at låne et større beløb og få betalt dyre små lån ud, da et stort lån ofte er billigere.

By | 2021-05-04T04:58:49+00:00 maj 4th, 2021|lån til istandsættelse|Kommentarer lukket til Tag et online lån til istandsættelse af dit badeværelse

About the Author: